Niet voldoende budget? Kom toch sporten!

Wilt u lid worden van onze vereniging maar heeft u niet genoeg geld om de contributie en de bijbehorende sportspullen te betalen? Wij werken samen met het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Zij kunnen helpen door uw contributie en eventueel de benodigde attributen te betalen.
Een aanvraag kunt u samen met een intermediair indienen. Een intermediair is een persoon die professioneel betrokken is bij u en/of uw gezin. Dit kan bijvoorbeeld zijn: de schuldhulpverlener, een buurtcoach, maatschappelijk werker, een vrijwilliger van de voedselbank, uw (huis)arts of een andere professional.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de lokale coördinator van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur:
T. 06 18 41 48 77
E. Limburg@volwassenenfonds.nl
W. https://www.volwassenenfonds.nl/