Hoi! Ik ben Marij

Ik ben Marij Snellen 59 jaar met mijn passie voor sport en een bodybuilding interesse al vanaf mijn 18e jaar.

Wil je ons spreken?

We zijn dagelijks op vaste tijden beschikbaar. Surf naar onze contactpagina en neem contact met ons op.

AL EEN GYM ABONNEMENT ERGENS ANDERS? STAP VANDAAG NOG OVER

Ben je lid bij een andere sportschool maar wil je graag bij TheGym Horn komen sporten? Maak eenvoudig gebruik van onze overstapservice. Wij handelen je huidige abonnement af terwijl je bij ons direct aan de slag kan.

 

Fitness Club The Gym Horn | Tarieven 2023

Jeugd t/m 18 jaar

25,00 per maand (jaar)

Volwassenen

37,50 per maand (jaar)

Duo Gezin

62,50 per maand (jaar)

per familie lid extra een vergoeding van 5,00 per maand er bij.

Te weinig geld om de contributie te betalen?

Heb, ken of ben je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt.

Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

Of neem direct contact met Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg via:

Limburg@jeugdfondssportencultuur.nl

06-50904504

 

 

Mijn verhaal

Ik ben Marij Snellen 59 jaar en mijn passie voor sport is al ontstaan in mijn jeugd. Vanaf mijn 18de ben ik begonnen met bodybuilding en heb ik meegedaan aan een aantal wedstrijden. Toen er kinderen kwamen stond het op een laag pitje maar de passie is altijd gebleven. Ik ben professioneel krachtsport trainer en fitnessbegeleider. 

Op dit moment run ik mijn eigen sportschool in Horn waar ik veel mensen mag begeleiden met hun doelen.

 

De sportschool is laagdrempelig en voor alle mensen toegankelijk. Via een intake worden persoonlijke doelen gesteld en een trainingsschema opgesteld. Tijdens de eerste trainingen worden de apparaten uitgelegd en kan t trainen beginnen.  Op de bemande uren wordt er waar nodig begeleiding gegeven.