Onze Club

Ontdek The Gym in Horn - waar jouw fitnessreis begint.

THEGYM HORN

Dit is Marij!

The Gym in Horn begon als een droom van Marij, een gepassioneerde fitnessliefhebber en ervaren trainer. Na jarenlang te hebben gewerkt in verschillende sportscholen, besloot Marij haar eigen sportschool te openen met als doel een inspirerende en ondersteunende omgeving te creëren voor mensen om hun fitnessdoelen te bereiken.

Ik ben Marij Snellen 59 jaar en mijn passie voor sport is al ontstaan in mijn jeugd. Vanaf mijn 18de ben ik begonnen met bodybuilding en heb ik meegedaan aan een aantal wedstrijden. Toen er kinderen kwamen stond het op een laag pitje maar de passie is altijd gebleven. Ik ben professioneel krachtsport trainer en fitnessbegeleider. 

Op dit moment run ik mijn eigen sportschool in Horn waar ik veel mensen mag begeleiden met hun doelen.

 

De sportschool is laagdrempelig en voor alle mensen toegankelijk. Via een intake worden persoonlijke doelen gesteld en een trainingsschema opgesteld. Tijdens de eerste trainingen worden de apparaten uitgelegd en kan t trainen beginnen.  Op de bemande uren wordt er waar nodig begeleiding gegeven.

Contact opnemen?

We zijn dagelijks op vaste tijden beschikbaar. Surf naar onze contactpagina en neem contact met ons op.

Ons Team

Marij is de drijvende kracht achter The Gym in Horn. Als ervaren trainer en ondernemer is ze toegewijd aan het bieden van persoonlijke begeleiding en motivatie aan haar leden. Samen met haar team van deskundige trainers en medewerkers zet ze zich in om een positieve en ondersteunende gemeenschap te creëren waar iedereen zich welkom en gemotiveerd voelt om te trainen.

Overstappen? Wij regelen dat!

Al lid van een andere sportschool maar sport je liever in Horn? Wij regelen de overstap voor jou.

Klik op de knop hier beneden en vul het contactformulier in.

Onze Filosofie

Bij The Gym in Horn geloven we dat fitness meer is dan alleen fysieke activiteit; het is een holistische benadering van gezondheid en welzijn. We streven ernaar om onze leden te ondersteunen op hun reis naar een gezonder en gelukkiger leven, met aandacht voor zowel lichaam als geest. Onze filosofie is gebaseerd op het idee van empowerment, waarbij we onze leden aanmoedigen om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te realiseren.

Fysiotherapie bij The Gym

We zijn verheugd om de vruchtbare samenwerking tussen TheGym Horn en RevaSports Horn te kunnen belichten. Deze twee gerenommeerde sport- en gezondheidsgerichte organisaties hebben de handen ineengeslagen om hun klanten een uitgebreider scala aan diensten en een nog betere ervaring te bieden.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Je kunt lid worden door langs te komen bij onze sportschool en je in te schrijven bij de receptie, of je kunt je aanmelden via onze website.

Wij zijn toegankelijk voor leden op Maandag tot en met Zondag van 06:00u in de ochtend tot 00:00u in de nacht. 

Bemande uren: Ma t/m Vr 08:30u – 11:30u | Wo & Do 18:00u – 21:00u

    • Ja, we bieden personal trainingssessies aan met onze ervaren en gecertificeerde trainers. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven.

Ja, je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen met inachtneming van de opzegtermijn zoals vermeld in het lidmaatschapscontract. Doorgaans werken we enkel met jaarcontracten m.u.v acties.

Ja, we hebben voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor onze leden, direct bij de sportschool.

Maandag

06:00u – 00:00u

Dinsdag

06:00u – 00:00u

Woensdag

06:00u – 00:00u

Donderdag

06:00u – 00:00u

Vrijdag

06:00u – 00:00u

Weekend

06:00u – 00:00u